Allmänna villkor

ALLMÄNNA VILLKOR

1. Dessa allmänna villkor (”villkoren”) gäller när du som konsument (”du”) gör en beställning via www.dlights.se och därtill hörande sidor ("sidan"). Avtal ingås mellan dig och ONEOH AB, org nr 559280-8975. Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om företaget framgår på sidan. Villkoren är enbart tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställningar via sidan.

AVTAL & BESTÄLLNING 

2. Genom att göra en beställning av DLIGHTS produkter godkänner du de allmänna villkoren, ingår avtal med Oneoh AB och förbinder dig att följa villkoren i sin helhet. Genom att godkänna villkoren accepterar du även villkoren för vår returpolicy.

FRAKT & LEVERANS

3. Vi står alltid för fraktkostnaden för leverans inom Sverige, ej returfraktkostnad. Vid beställning av fler än 1 produkt med olika leveranstider i samma order hänvisar vi till respektive produkts produktsida för aktuell leveransinformation då systemet inte kan välja vilken av leveranstiderna som är den korrekta.

RABATTER

4. Rabatter går ej att kombinera med andra rabatter. Vid retur/ånger av en vara innehållande en order med flera varor där mängdrabatt utnyttjats återbetalas summan alltid med korrigerad återbetalning enligt ordinarie prissättning.

EJ UTHÄMTAT PAKET

5. Paket ska normalt hämtas ut personligen med giltig legitimation och ordernummer. Du får alltid en avisering som visar var och när paket ska hämtas. Avisering kan ske via e-post, vanlig post samt om du lämnat mobilnummer, även via telefonsamtal eller SMS. Om du inte hämtar ut paketet har DLIGHTS rätt att debitera dig en avgift på 149 kr. Vid utebliven upphämtning med anledning av saknad avisering för leverans har DLIGHTS även i detta fall rätt att debitera en avgift på 149kr då avisering alltid sker via speditör och inte genom DLIGHTS. Vid beställning inkluderas alltid spårbart försändelsenummer för din trygghets skull.

Om du fortfarande vill ha din order utskickad efter att paketet har gått tillbaka till oss får du gärna kontakta oss. Du kommer att bli debiterad en avgift på 149kr + 60 kr i frakt för ett nytt utskick. 

Vill du inte ha paketet utskickat på nytt så kommer Du att få en återbetalning på hela din köpesumma - 149kr i avgift till oss.