Om oss

DLIGHTS grundades 2020 av två tidigare kollegor som efter många år av egna erfarenheter framför digitala skärmar började uppmärksammade flera samband mellan vårt fysiska/psykiska välmående & all tid vi spenderade framför skärmarna i & med studier & jobb. 
Sporadisk huvudvärk trädde ofta fram på eftermiddagarna , svårt att komma till ro under kvällstid & ibland torra, röda ögon efter att ha fokuserat intensivt, sittandes smått framskjuten med nacke och huvud mot datorskärmen.
Vi började höra oss för bland människor i vår omgivning om de upplevde liknande samband & bestämde därefter att börja undersöka forskning och källan till problemet vilket visade sig vara det blåa skärmljuset. Tillslut kom vi över till en produkt som enligt optiker & forskare skulle hjälpa oss med problemen vilket var just blåljus filtrerande glasögon. En produkt som var värd att testa men som enligt oss låg väldigt högt i pris, var ganska tråkiga & som dessutom hade styrka i glasen vilket inte passade någon av oss som inte bär glasögon i vanliga fall.
Vi såg flera brister med produkten som fanns & tog därför fram något som till en början skulle passa de allra flesta.
Visionen blev startskottet till ett vinnande koncept, det som nu är DLIGHTS. 
Vårt mål nu är att kunna erbjuda en produkt som vi starkt tror på, med en grund av egna erfarenheter & har därför påbörjat resan mot ett prisvärt & framtidssäkert alternativ i kombination med stil.
Vårt mål är nu att fortsätta erbjuda de mest attraktiva bågarna & bjuda in till användning för alla som samtidigt vill bära en schysst accessoar. Nu kan vi bromsa framtida problem som annars skulle kunna orsakas av blått skärmljus.
Vi har idag över 2300 kunder som tillsammans med oss vardagligen hjälper oss att ständigt utvecklas och bli bättre med produkterna och vårt utbud.
Prova idag med vår 30 dagars nöjd-kundgaranti.
 
Vid frågor, kontakta oss gärna på hej@dlights.se
 
ORG nr 559280-8975
Adress: Seminariegatan 2
413 13 Göteborg